Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP Milletvekili Havutça: Adnan Gemici suç işliyor”

CHP  Milletvekili Havutça:  Adnan Gemici suç işliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, “Bandırma Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici’nin, pazar yeri devri sırasında yeri devralan üyelerinden, ‘bağış’ ismi altında paralar istemesi yasal değildir. Gemici, suç işliyor” dedi. Durum ile yakından ilgileneceğini vurgulayan Havutça, şu değerlendirmede bulundu:
“Esnafın içinde bulunduğu ortam ve koşullar zaten ortada. Ailelerinin geçimlerini zaten zor karşılıyorlar. Bu durumda, bir de kendilerinden, Oda Başkanı tarafından yer tahsis belgesine imza atması karşılığı onların bütçelerinin çok üzerinde bağışlar istenmesi hem vicdani değil, hem de yasa ve yönetmeliklere aykırıdır. Adnan Gemici, suç işlemektedir. Ankara’dan önümüzdeki günlerde dönüşümde konuyla yakından ilgileneceğim. Bu arada Belediye Başkanımız Dursun Mirza ile de görüşeceğim.”
Öte yandan, esnaf Ozan Kapçak’tan sonra birçok pazarcı esnafının daha Adnan Gemici hakkında Bandırma Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli